Formula 1 VPN-Suomi

Luokittelematon

Voiton tahto.

22.10.2010, runningscared

Voitto/Onnistuminen on aivan henkilökohtaista. Se riippuu paljon arvoista, tavoitteista ja pyrkimyksistä. Omasta mielestä voitto ja menestys pätee vain silloin kun saavuttaa haluamansa tai onnistuu jossain minkä itselleen määrittää tärkeäksi ja tavoiteltavaksi. 

Niin moni ihminen tekee kompromisseja itsensä kanssa. Ollaan ihan ok ja tyytyväisiä, vaikka silti ollaan kateellisia ja valitetaan niin monesta. Se on ristiriitaista minun mielestä ja aivan todella ala-arvosta. Jos joku ”on tyytyväinen tämänhetkiseen” hän myös menettää vallan valittaa ja ruikuttaa kaikesta mitä muut ”saavat” ja onnistuvat.

Ottakaa siis omat tavoitteet ja ajatukset käsittelyyn ja pohtikaa mikä on tärkeetä, mitä te haluatte ja missä te haluatte onnistua. Pitää myös muistaa, että monet arvot ja tavoitteet tulevat muilta meidän elämään, ja sitäkin pitää pohtia, että ovatko nuo meidän omia tavoitteita vai jonkun muun istutettuja siemeniä meidän päähän, jotta he voisivat paremmin teidän tavoitteista.

Nyt on aika tehdä ajatukset ja sanat teoiksi ja myös päättää mitä haluaa. Aikaa on rajoitetusti ja takaisin ei voi palata 40 vuoden päästä ja tehdä asioita toisin.

Eläkää ja toteuttakaa ne unelmat!!!

-All men who have achieved great things have been great dreamers.-

 

Orison Swett Marden


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *