Formula 1 VPN-Suomi

Luokittelematon

Vapaapäivä.

13.10.2010, runningscared

Tänään pidin vapaapäivän (aamun) ja se tuntui aivan mahtavalta. Heräsin vasta 10:30 aamulla ja keitin kahvit. En tehnyt tätä siksi että en haluaisi mennä töihin tai kouluun, vaan koska oli vain mukavaa jäädä nukkumaan, eikä minulla ollut töitä eikä koulua aamulla. Nukuin hyvin, söin hyvän aamupalan ja join hyvät kahvit. Istuskelin tietokoneen kanssa tunnin ja sen jälkeen kävin suihkussa. Itselleni tämmöinen pienimuotoinen nollaus auttaa jaksamaan. Monet tekevät nollauksen eri tavalla, esimerkiksi alkoholin käytöllä viikonloppuisin tai katsomalla TV:tä iltaisin. Minä en harrasta kumpakaan äsken mainituista tavoista vaan pidän vaan siitä että saa nukkua kauan ja olla tekemättä mitään erikoista pariin tuntiin.

Kun sanon etten tee mitään pariin tuntiin, se ei tarkoita etten tekisi mitään, mutta teen vain asioita jotka eivät välttämättä vie minua tavoitteitani kohtaan. Se on aivan ok. Pitää välillä höllätä jotta voi taas kiristää. Sama pätee lepopäiviin urheilussa tai välipäiviin esim gradun kirjoittamisessa.

Kun pitää paussin, se ei ehkä tunnu siltä että saisi jotain tyydytystä, mutta kroppa kiittää levosta ja stressin purkamisesta (paras tapa on urheilla) ja aivot kiittää pitkistä yöunista. Paussin aikana ei tarvitse olla idiootti tjsp, vaan voi siis tehdä asioita josta tykkää, mutta vältellä pitäisi mitään todella vaativaa. Kirjoittakaa vaikka teidän ”menestys-päiväkirjaan” tai lukekaa teidän henkilökohtainen e-maili kaikista spammeista. Lähettäkää pari viestiä Facebookissa tai kirjoittakaa vaikka blogiinne?

-To enjoy good health, to bring true happiness to one’s family, to bring peace to all, one must first discipline and control one’s own mind. If a man can control his mind he can find the way to Enlightenment, and all wisdom and virtue will naturally come to him.-

Buddha


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *