Formula 1 VPN-Suomi

Luokittelematon

”Uusi” vuosi

31.12.2010, runningscared

Moikka!

Vuosi 2011 lähenee ja lupauksia rupee satelemaan. Pisaran tavoin lupaukset valuvat suureen mereen ja sitä kautta unholaan. Harmi sinänsä, mutta tämä on yleinen käsitykseni uudenvuoden lupauksista. Niitä tehdään, yleensä vaikutuksen alaisina, ja niistä toteutetaan promille tai kaksi. Negatiivistahan tämä, mutta liian usein totuus. En tiedä miten UUSI vuosi on, koska yleensä ihmiset palaa niihin tuttuihin toimintamalleihin ja raastavat itseltään taas hiukset päästä. Pyrkikää tekemään yksi muutos joka päivä, tehkää se tietoisesti, te totutte muutoksen tekoon ja siihen totuuteen että se on vallan helppoa!

Miten saada ihmiset uskomaan ja oikeasti tajuamaan että ainoastaan he itse voivat vaikuttaa omiin toimintoihin, tekoihin ja jopa asenteisiinsa. Kuulin tai luin, en muista, hyvän sanonnan: ”Do not ask the Lord to guide your footsteps, if you are not willing to move your feet.” ~Author Unknown

Ei kenelläkään ole helppoa. Vaikka joku ihminen tuntuu aina pääsevän helpolla tai osaa jotenkin enemmän, uskon että taustalla lienee kova taakka ja harjoitus. Ei kukaan synny kaikkine taitoineen ym. Harjoittelu, säännöllinen itsensätutkiskelu ja asenne ratkaisee. Se että joku herää aikaisemmin, tekee enemmän tai ”ehtii joka paikkaan”, on vain hänestä ja hänen asenteestaan kiinni. Ei luonnonoikuista tai steroideista tai suhteista. Älä kadehdi vaan ota opiksi tärkeät asiat ja opi ne asiat jotka itse haluat. Muokkaa itsellesi sopiva tie.

kyky oppia asioita = kyky innostua asioista


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *