Lainaa.com

Luokittelematon

Positiivisen ajattelun maailma.

12.11.2010, runningscared

Morjensta!

Ollut vähän taukoa kirjoittamisesta koska olen ollut kiireinen töiden ja kouluasioiden hoidossa. Tilanne näyttää hyvältä tällä hetkellä, sain paikan jota hain ja kouluhommatkin menee aika nappiin. Urheilussa oli pari viikkoa sitten Cooperin testi jossa juoksin vain 3045m 12 minuutissa, mutta olen silti tyytyväinen tulokseen. Nyt olen ollut vähän kipeänä koko viikon ja itseasiassa olen sairaslomalla tänään. Ehtii kirjoittelemaan blogiinki joskus.

Kuulin hyvän vertauskuvatarinan positiivisesta uskosta ja ajattelusta. Oli vanha intiaanti ja nuori intiaani jotka juttelivat. Vanha intiaani kertoi että hänen sisällään on kaksi koiraa, yksi negatiivinen ja yksi positiivinen koira. Nuori intiaani kysyi kumpi niistä koirista voittaa? Vanha intiaani totesi siihen vain että: ”se jota ruokin”.

Tämä tiivistää sen miten tärkeätä on ruokkia niitä oikeita haluja, toiveita, tavoiteita ja käytöksiä. Niin itsessään kuin muissakin. Jos huomaatte jonkun tekevän todella hyvää työtä jossain asiassa, antakaa hänelle siitä suora palaute, mielellään ison joukon edessä ja vahvistakaa niitä hyviä puolia toisissa kuin myös itsessänne. Puhukaa hyvää selän takana ja antakaa rakentava palaute suoraan päin naamaa!! Kokeilkaa miten paljon arvostus nousee teitä kohtaan pelkästään jos kehutte ”kolmatta osapuolta” keskustellessanne jonkun toisen kanssa. Tätä asiaa voi koittaa töissä, urheillessa tai henkilökohtaisessa elämässään. Te pystytte johtamaan omalla esimerkillänne ketä vaan ja muistakaa että hyvät ja rehelliset asiat johtavat hyviin ja rehellisiin asioihin! Pitäkää silmänne tavoitteissanne, vaikka välillä tuntuisikin raskaalta, niin se työ ja aika on sen arvoista!

Se toimii!

-Obstacles are those frightful things you see when you take your eyes off your goal.-

Henry Ford


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *