Lainaa.com

Luokittelematon

Halu oppia ja kehittyä!

09.10.2010, runningscared

Olen ilmoittautunut Improvisaatio kurssille jossa olen jo kerran käynyt ja pidin siitä todella paljon. Side mikä syntyy tuntemattomien henkilöiden ympärille tilanteessa joka on kaikille uusi on aivan todella mielenkiintoinen ja piristävä. Koulu, työ sekä henkilökohtainen elämä jäi ovelle ja tunnilla elettiin hetkessä ja koettiin jotain aivan uutta. Suosittelen improvisaatiota kaikille ikää katsomatta. Itse olin nuorimasta päästä kurssilla.

Ilmoittauduin myös Venäjän kielen peruskurssille jossa aijon oppia Venäjän kielen alkeet ja sen kautta ehkä jopa joku päivä puhumaan jonkinlaista Venäjän kieltä.

En harrasta valokuvausta, mutta pidän hienojen valokuvien katselusta, joten päätin että opettelen käyttämään Adobe Photoshoppia C5:sta. Olen vasta alkaja ja opettelen pikkuhiljaa miten tämä todella monitoiminen ohjelma toimii.

Ottakaa tehtäväksenne tehdä jotain uutta ja kiintoisaa, jotain joka tuntuu teistä hauskalta ja mielenkiintoiselta, ja tehkää itse se aloite ottamalla selvää missä, miten ja milloin tätä aktiiviteettia/tunnetta tjsp voi harrastaa/kokea.

-At the age of six I wanted to be a cook. At seven I wanted to be Napoleon. And my ambition has been growing steadily ever since.-

Salvador Dali


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *